Kontorfællesskaber.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Århus C

10 - 30 m2 kontorfællesskab, kontor i Århus C til leje

Innovativt og kreativt miljø i lækre omgivelser - Centralt

Centralt beliggende, dejlige, funktionelle og fleksible lokaler
udlejes i inspirerende og kreativt miljø.

I kontorfællesskabet/key2see arbejder virksomhederne fortrinsvis med områder som innovation, psykologi/erhvervspsykologi, organisationsudvikling, kreativitet og kommunikation.
Vi matcher virksomhederne i huset, så det er til fælles glæde og gensidig inspiration.

Ejendommen og indretningen er yderst præsentabel og stemningsfuld. Rigtig god beliggenhed tæt på Rådhuset, banegården og Musikhuset. Jægergårdsgade med alle dens cafeer og restauranter ligger et stenkast fra adressen.
På trods af ejendommens centrale placering, er der meget rolige og grønne omgivelser med ualmindelig gode parkeringsmuligheder.

Huset har dejlige fælles faciliteter, herunder køkken, samt to møderum/samtale- coaching rum. Desuden er der meget fine faciliteter til frokost og hygge.

Her er både mulighed for at få selvstændigt kontor og et delekontor. Det er også muligt at leje et kontor møbleret, så lejemålene er meget fleksible. Kontorerne har forskellige størrelser ogb er fra ca. 10-30m2

Her er et attraktivt udgangspunkt, for at drive en stabil og sund virksomhed. Velkommen.