Kontorfællesskaber.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Brabrand

1 - 20 m2 kontorfællesskab i Brabrand til leje

Kontorplads i lukket kontorfællesskab med fuldt lyd- og fotostudie!

Vi leder efter 1-2 personer mere til vores kontor i kontorfællesskabet DenGodeBy i Brabrand, Aarhus.

Dvs. vi har et særskilt kontor hvor vi kan sidde 5 mand i et eksisterende fællesskab, hvor der sidder 35 andre lige på den anden side. Vi har fuldt fotostudie, professionelt lydstudio, eget telefonrum/mødelokale (udover de andre faciliteter vi deler med DenGodeBy), gratis p-pladser til dig og gæster, gratis sodavand og fredagsøl inkl. i prisen, lækker fitness inkl. i prisen, fantastisk kantine med god fast pris på 35,- for en tallerken mad, café med baristaer og mere til.

Vi holder løbende sjove og hyggelige arrangementer, som vi håber du vil være en del af, så vi hygger os og har det sjovt på arbejde!

P.s - vi har fået mere plads i kontoret end på billedet, så der er mere luft, og mere plads til os/hygge.

Vi har 5 pladser og så deltidspladsen oveni, så 6 skriveborde. Vi har et kontor i et større kontorfællesskab, så på den anden side af døren sidder flere iværksættere og virksomheder (ca. 35). På vores eget kontor har vi professionelt lydstudio og fotostudie som vi kan bruge. Selve studiet bruger vi også som ekstra lokale til at snakke i telefon i hverdagen, så der kan være ro til arbejde ved pladserne. Virkelig fede faciliteter.

Der er MANGE fede faciliteter, såsom god kantine, gratis P-Hus, café med barista, bordtennis og bordfodbold, super godt fitness med døgnadgang inkl i prisen osv.