Kontorfællesskaber.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Hundested

1 - 40 m2 kontorfællesskab i Hundested til leje

Kontorfællesskab Hundested

Vi tilbyder dig som lejer i Kontorsammen, et erhvervslejemål i et hyggeligt kontorfælleskab i hjertet af Hundested. Du kommer til at have dit kontor, nær alt det der rører sig i Hundested. Nørregade 9 ligger lige ud til Hundested Havn, med molerne der kaldes kulturhavnen.

Kontorfællesskabet rummer 6 lejemål i en gennemrenoveret ejendom på 140 m2. Som lejer får du din egen arbejdsstation, med et hæve-/sænkebord med massiv egetræs bordplade. Lejerne deler et nyinstalleret køkken med bestik, service, opvaskemaskine og køle/fryseskab. Lejerne deler et lounge – område, med rustikt langbord, til pause og afslapning.

Der er et mødelokale til fysiske møder, lange telefonmøder eller teams-møder. Lejerne har ubegrænset adgang med egen nøgle til lokalerne.

Prisen for Erhvervslejemålet er ex. moms 2.500 kr. I prisen er inkluderet forbrug af el, varme og vand, samt fri adgang til hurtigt WI-FI.