Kontorfællesskaber.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Kolding

334 m2 andet i Kolding til leje

Momsfrie og præsentable kontorlokaler udlejes i Kolding

Lejemålet finder du med sin centrale beliggenhed kun et stenkast fra gågaden og alligevel kun3 km fra motorvejen.

Disse lokaler til leje i Kolding Centrum er i øjeblikket udlejet til Det Faglige Hus, der har været lejere siden 2016.

Lejemålet er beliggende på 1.salen og rummer flere muligheder for inddeling af lokalerne. I øjeblikket er der flere små rum til kontorer, møderum, storrumskontor, toilet og køkken/frokostrum.

Der er to parkeringspladser lige ved fordøren, som hører til lejemålet. Der er desuden flere parkeringspladser få meter fra lejemålet. Hvis man ikke kommer i bil, er der et busstoppested lige ved døren, hvorfra man kan tage forskellige buslinjer.

Kontorlokalerne på Haderslevvej 14A er ideelle for virksomheder, der ønsker en central beliggenhed tæt på byen og motorvejen, samtidig med at der er gode parkeringsmuligheder og offentlig transport lige ved døren. Lejemålet kan tilpasses efter behov og ønsker, og det er et ideelt sted for virksomheder, der ønsker at skabe en professionel og præsentabel arbejdsplads. Lejemålet er også meget velegnet til virksomheder der vil gå sammen i et kontorfælleskab.

Disse lokaler til leje i Kolding Centrum er momsfrit.