Kontorfællesskaber.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Gentofte

10 - 150 m2 kontorfællesskab, kontor i Gentofte til leje

Kreativt kontorfællesskab i down town Gentoftegade

Velkommen til [xxxxx] ! Et nyt kreativt kontorfællesskab centralt placeret midt i Gentoftes byliv.

Stedet er for kreative, innovative og glade sjæle, der har lyst til lækkert lokalt kontor, og en hverdag med like-minded mennesker.

Ideen bag de nye fællesskab springer ud af lysten til at være blandt inspirerende mennesker, uden at skulle holde i kø på vej ind til Købehavn hver dag. Kontoret er initieret af Tine og Peter Stampe, som driver en start-up kaldet La Roar Life Science og en Marketing Consultency virksomhed.

Lejemålet består af 3 større kontorer, et køkken med plads til frokost, toilet og et mindre mødelokale. Alle rum har vinduer ud til Gentoftesgades butikker.

Der er plads til ca. 11-12 pladser. Der er mulighed for både at leje et enkelt skrivebord, eller leje et helt kontor. Ved begge optioner er der mulighed for, at påvirke placering og indretning.

Kontoret er udstyret med hævesænkeborde, Internet & Printer, kaffe-maskine, mødelokale, køkken/ kantine, rengøring, fredagsvin og godt selskab.

Kontoret ligger få meter fra vinbaren Oles, Emmerys, indkøb, take-out, fitness, og ligger hundrede meter fra Gentofte sø. Der er P-pladser lige uden foran hoveddøren, og der er god adgang til offentlig transport

Månedlig leje for en kontorplads er 3.475 kr. ex. moms
Ved leje af eget kontor eller flere borde forhandles prisen.

Du får selvfølgelig egen nøgle, og har adgang 24/7 til ...