Kontorfællesskaber.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Hillerød

10 - 60 m2 kontorfællesskab i Hillerød til leje

BUCH BUSINESS CENTER – det moderne kontorfællesskab

Velfungerende og nyistandsat kontorfællesskab fra 2022 – Få kontorer tilbage.

Området:
Lejemålet er en del af Hillerød’s eftertragtede erhvervskvarter, ca. 2 km. fra Hillerødsmotorvejen afkørsel 16 – Frederiksværk, 5 min. fra centrum af Hillerød og ca. 3 km. fra Hillerød St.

Gefionsvej 6A-C blev bygget i år 1986, og udgør samlet 3.866 m². Ejendommen, der tidligere har fungeret som skattekontor, er i 2021/22 omdannet til et BUCH BUSINESS CENTER, med det sædvanlige moderne og præsentable udtryk. Nye tekøkkener, toiletter, baderum, telefonrum, hyggelige loungeområder, mødelokaler, kantine – alt sammen for at kunne leve op til standarden for et BUCH BUSINESS CENTER, med plads store såvel som små lejere.

Ejendommen ligger i et dynamisk erhvervsområde med både engroshandel, administrations- og servicevirksomheder, detailhandel, liberalt erhverv og lignende. Det er let at komme til adressen både med bil og med offentlige transportmidler.

Ejendommen er i marts 2024 over 98% udlejet.

Lejemålet:
Lejemålene tilgås via et pænt og præsentabelt glasindgangsparti, med mulighed for at parkere lige foran. Kontorfællesskabet består af over 30 kontorer fordelt på stueplan og 1. sal.

Download lejeprospektet for at se størrelser og priser på de ledige kontorer.

Som lejer kan man frit gøre brug af fiber internet, fælles mødefaciliteter, tekøkkener, frokoststue (frokost fra Nordsjælland Catering), telefonrum,...