Kontorfællesskaber.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Roskilde

10 - 1000 m2 kontorfællesskab, kontor i Roskilde til leje

Kontorfællesskab i Roskilde centrum

Vi søger dig, der er interesseret i at blive en del af vores velfungerende kontorfællesskab med andre virksomhedsejere.

Vi ejer nogle flotte gamle bygninger, som er nyistandsatte med respekt for fortiden.

Vi har den bedste beliggenhed i Roskilde centrum! Vi har egne parkeringspladser lige ved hoveddøren og hundredevis af offentlige parkeringspladser få skridt fra os. Der er fem minutter til fods til tog og bus.

Hurtige beslutninger får du hos os - her er nemlig ingen mellemled, da du har direkte dialog med ejeren, som i øvrigt selv arbejder i bygningen. Derudover får du:

* Adgang til et kæmpe erhvervsnetværk i Roskilde via ejeren og de øvrige i huset.

* Erfaring, ordentlighed og stabilitet. Dørene åbnede til vores kontorfællesskab i 2001 og vi er dermed er din garanti for et godt og trygt sted for dig at drive - og udvikle din virksomhed!

* 100 virksomheder er tilknyttet vores kontorfællesskab og de er fra mange forskellige brancher. Halvdelen er "fastboende", mens de øvrige bruger vores faciliteter ad hoc.

* Netværksskabende aktiviteter flere gange om måneden, herunder morgenmad, frokost, fredagsbar, kurser, workshops og en altid uforglemmelig julefrokost! Alt sammen for at styrke og udvikle det faglige og sociale fællesskab.

* 30 lukkede kontorer, som hovedsageligt af mindre veletablerede virksomheder.

* 15 flyverpladser som anvendes af solo-selvstændige og iværksættere.